Kerana Ketua Srikandi PPBM tidak mampu bayar Ansuran bulanan rumahnya punca skandal seks terdedah?

Posted on Updated on

pembantu-anina-dedah-anina
Sumber gambar: Media sosial

Selepas KamikazeNews melaporkan Skandal Seks Anina 4 kali pancut yang mendapat perhatian netizen terbaru pembantu peribadi Anina Saadudin bernama Haiyan Uqba (dalam Facebook) bersama rakan-rakannya yang rapat dengan Anina mendedahkan siapa Anina sebenarnya.

Menurut Haiyan kenyataan media facebook Anina mengenai skandal seks pada 15 Disember lalu bukan satu penafian tapi pengakuan seks sebagai lumrah bagi orang politik.

“Kenapa tak nafi kan atau menyatakan perkara ini benar-benar berlaku atau fitnah sahaja? Adakah scandal seks adalah perkara biasa bagi pemimpin politik di Malaysia”

Lebih keras lagi Haiyan turut mengecam Anina dan mendedahkan Anina seorang yang kuat seks. Malah sikap Anina menuduh UMNO dan rakan politiknya mengundang rasa dan tidak puas hati terhadap Anina.

” Dia yang sedap lepas tu tuduh orang lain berkonspirasi. Kalau korang rasa benda skandal seks ni fitnah.. Suruh lah Ketua Srikandi Anina Saadudin buat report polis.. Buat sumpah laknat terus..Jangan sembang je”. 

“PPBM perlukan Ketua Srikandi yanada asa kredbiliti bukan nafsu jawatan dan seks yang tinggi”.  Kata Haiyan dalam facebooknya 16 Disember lalu.

puteri dedah 1.jpg
Sumber Gambar: Media Sosial- Boleh lihat sendiri pendedahan Haiyan dan kata-kata beraninya dalam Facebook. Jika dia rasa itu fitnah ada baiknya Anina menyamannya atau melaporkan kepada polis

Rakan rapat Anina Ketua Srikandi dalam media sosial turut mendedahkan sikap sombong, ego dan buruk sangka Anina kepada pegawainya dan rakan-rakan yang menolongnya selama ini.

Amar Pared Ketua Pendaftar Langkawi yang banyak membantu Anina termasuk membantu membayar ansuran bulanan rumah Ketua Srikandi turut difitnah oleh Anina sebagai seorang gay.

“Kenapa Puan Anina Saadudin terus menipu walaupun sudah kantoi memfitnah? susah sangat nak mohon maaf. Akaun Facebook diblock dan cuba menutup segala bukti kebenaran kami ada”. Kata Amar.

puteri dedah 2.jpg
Sumber Gambar: Media Sosial – Puteri Fataharyati mendedahkan punca sebenar kemarahan pegawai dan rakan-rakan yang pernah menolong Anina Saadudin

Seorang lagi sahabat Amar Pared yang juga membantu Anina bernama Puteri Fataharyati berkata

“semua kisah ini bermula bila orang yang berjuang bersamanya difitnah dan Anina memburukkan mereka hanya kerana mereka tidak mampu menolong Anina membayar wang ansuran rumahnya. Kata Anina Tun M, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan Mukhriz Mahathir pun hidup dengan ‘sponsor jadi dia layak mendapat ‘sponsor’ kerana dia seorang sahaja yang berani maki Najib”.

Anina benci dengan Pembantu Peribadi dan Rakannya seperti Amar Pared.

“Sebab orang yang rapat dengan dia gagal bayar tunggakan 4 bulan ansuran rumah dia ( Amar bantu satu bulan sahaja), maka diterus dikecam dan disebar segala keburukan. Lupa segala jasa dan pengorbanan, malah dituduh pula sebagai usaha membiarkan Anina di senarai hitam dari bertanding pilihanraya nanti”. 

Perbalahan dalaman Anina, bekas pembantu dan rakan-rakan rapatnya telah mempercepatkan penyebaran skandal seks ini lebih meluas.

Dalam satu perbualan di Facebook Haiyan pembantu peribadi Anina apabila ditanya adalah dia adalah ‘toyboy’ Anina. Dia menjawab “Tak mungkinlah, tapi siapa toyboy tu saya tau, DIA sendiri mengaku”.

Beberapa orang Netizen dalam facebook berkata semua pendedahan ini bermula dari orang dalam, pembantu Anina dan rakan-rakannya yang marah Anina sehingga hal-hal dalam kain Anina mereka londehkan. Ini bukan kerja UMNO. Biasalah isu bila keluar semua pihak akan viral apatahlah lagi kalau musuh-musuh dalam politik.

Advertisements

2 thoughts on “Kerana Ketua Srikandi PPBM tidak mampu bayar Ansuran bulanan rumahnya punca skandal seks terdedah?

    […] Kerana Ketua Srikandi PPBM tidak mampu bayar Ansuran bulanan rumahnya punca skandal seks terded… Source […]

    Like

    […] Maka mari kita ikuti pendedahan terbaru dari laman blog KAMIKAZENEWS seperti teks berikut ; (Artikel ini dipetik terus dari laman blog KAMIKAZENEWS) […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s